Kursus med fokus på havnemanøvrering og brændstoføkonomi

Foto: Martin Uhlenfeldt

Foto: Martin Uhlenfeldt

Marstal Navigationsskole lægger igen hus og faciliteter til Workshoppen: Sikker manøvrering og brændstoføkonomi - et kursus udviklet i samarbejde mellem Færgesekretariatet og skolens kursusafdeling.

Vil du lære at spare brændstof under sejlads og havnemanøvrering med netop din færge og i dit farvand? Så meld dig til et kursus med både teori og simulatorsejlads som så vidt muligt er tilrettelagt efter deltagernes specifikke behov.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig Workshoppen: Sikker manøvrering og brændstoføkonomi som afholdes på Marstal Navigationsskole over 2 dage tirsdag d.18 – onsdag d. 19. april 2023

Færgesekretariatet vil desuden være vært for en netværksmiddag tirsdag d. 18. april og tilbyder rabat på kurset for Færgesekretariatets medlemmer.

Er du interesseret så kan tilmelding ske på https://marnav.nemtilmeld.dk/394/ og Jørgen Ritz, Instructor på skolen, modtager gerne evt. afklarende spørgsmål vedr. selve workshoppen på tlf. +45 24204463 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.