Ø-passet får et boost

Der annonceres for Ø-turisme og Ø-passet i en snes danske aviser. Der annonceres for Ø-turisme og Ø-passet i en snes danske aviser.

Ø-passet er en fortsat succes, og nu får det luft under vingerne igen med annoncer i en snes danske aviser. 

Partnerskab for Dansk Ø-turisme står bag en annoncekampagne i en snes danske aviser og ferietillæg. Annoncerne henleder opmærksomheden på Ø-passet og muligheden for at bruge sommeren i ro og fred på en af de naturskønne danske øer.

- I Færgesekretariatet er vi glade for at være med i Partnerskab for Dansk Ø-turisme, som står for både Ø-passet og annoncerne. Vi ser frem til, at danskerne bruger passet aktivt her i løbet af sommeren og får samlet en masse gode ø-stempler, siger Færgesekretariatets leder, Jan Fritz Hansen.

Læs  om 37 øer

Ø-passet er et lille hæfte med inspiration til at besøge 37 danske øer. Det er din guide til det danske ørige fyldt med inspiration og fakta om de danske øer. Her kan du blandt andet finde kort over de enkelte øer samt oplysninger om færger, overnatning og oplevelser. Med Ø-passet i baglommen får du og din familie mulighed for at samle på “ømærker”.  På færgen eller på havnen finder I en plade med øens silhuet, som I kan gnide over på passets sider.

Læs om Ø-pas, hvor Ø-passet kan bestilles.